هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه

هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه

تفکیک آپارتمان با اتمام ساخت آپارتمان انجام می شود. با انجام تفکیک آپارتمان تمامی واحد ها و قسمت های آپارتمان جداسازی می شود. و در نتیجه مساحت دقیق هر واحد به دست می آید. بعد از انجام تفکیک آپارتمان مساحت دقیق هر واحد به دست می آید و سند تک برگ برای هر واحد صادر می شود.

همچنین معاملات پیش فروش واحد های آپارتمانی از جمله معاملاتی است که امروزه بسیار انجام می شود. و بسیاری از افراد مایل به خرید واحد های پیش ساخته هستند. اما از آنجایی که این معاملات قبل از پایان ساخت و ساز انجام می شود. بنابراین متراژ و مساحت دقیق هر واحد معلوم نیست و در صورتی که این اطلاعات معلوم و مشخص نباشد. معامله با اطمینان بالا قابل انجام نخواهد بود و احتمال ضرر از انجام معامله برای خریدار و فروشنده وجود دارد.

در واقع بسیاری از این افراد معامله را با مساحت تقریبی واحد های آپارتمانی انجام می دهند. و پس از انجام معامله و پایان ساخت و ساز با صدور سند تک برگ معلوم می شود که این مساحت برابر با مساحت سندی نمی باشد. بنابراین به جهت بالا بردن اطمینان معامله لازم است تفکیک آپارتمان انجام شود. هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه بر طبق تعرفه تعیین می شود.

تفکیک آپارتمان

بعد از ساخت آپارتمان لازم است حدود و مشخصات ملک با سند مالکیت مطابقت داشته باشد. در ادامه به جهت صدور سند رسمی برای هر یک از واحد های آپارتمانی لازم است تفکیک آپارتمان انجام شود. تفکیک آپارتمان به طور دقیق محدوده واحد های آپارتمانی، میزان عرصه و اعیان همچون پارکینگ، انباری، تراس و .. را تعیین می کند. عرصه به زمینی گفته می شود که در آن بنا ساخته می شود. اعیان نیز همان بنای داخل عرصه ملک می باشد.

برای انجام تفکیک آپارتمان مدارکی لازم است تهیه شود که شامل: در خواست کتبی مالک، استعلام تفکیک، مشخص نمودن تعلیف پارکینگ، بازدید کارشناس، کپی مصدق پایانکار معتبر، نبودن پلاک ثبتی ملک در رهن می باشد.

انجام تفکیک آپارتمان از عهده کارشناس نظام مهندسی بر می آید در نتیجه با انجام تفکیک آپارتمان مساحت، متراژ دقیق هر یک از واحد های آپارتمانی مشخص می شود.

برای انجام تفکیک آپارتمان چه مواردی رعایت می شود؟

برای انجام تفکیک آپارتمان لازم است صورت جلسه تفکیک آپارتمان بر اساس شماره پلاک ملک به طور دقیق به همراه آدرس آن قید گردد. همچنین بایستی پایانکار اخذ شده باشد. حتما لازم است قسمت های اشتراکی بین واحد های آپارتمانی به صورت دقیق با اندازه و مساحت دقیق آن قید گردد.  دیوار های اشتراکی لازم است به طور دقیق معلوم شود. همچنین لازم است دیوار های جداکننده بر اساس نقشه ملک و پایان کار به طور دقیق معلوم شود. محل عبور کانال کولر و لوله بخاری جز مشاعات می باشد.

یکی از مسائل مهمی که همسایگان به اختلافات بر می خورند دسترسی به بام است. در واقع حیاط و بام مشاعی است و دسترسی تمامی مالکین به آن ضروری می باشد.

موضوع اشتراک و عدم دسترسی در صورت جلسه تفکیک آپارتمان توضیح داده می شود. در موقع انتقال واحد های آپارتمانی به تمامی خریداران تفهیم می شود. همچنین در سند ملک ذکر می گردد.

اندازه و متراژ بالکن مسقف جز واحد های اختصاصی می باشد باید به طور دقیق ذکر شود. اما تراس هایی که راه های عبور جدا دارد و سقف بام طبقه زیرین است طبق گواهی پایانکار با مساحت و محدوده دقیق باید در قسمت مشاعات ذکر گردد.

هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه

تفاوت تفکیک عرصه و تفکیک آپارتمان

در تفکیک عرصه ملک به دو یا چند قطعه تقسیم می شود. هیچ یک از قطعات ارتباطی نخواهند داشت و به صورت مستقل تعریف می شود. در واقع ممکن است یک فرد و یا چند فرد قصد تقسیم اراضی مشاعی و غیر مشاعی خود را داشته باشند.

اما تفکیک آپارتمانی هر چند قطعات مفروز شده از پلاک دارای مساحت و حدود اربعه معلوم می باشد. اما ارتباط فیزیکی قطعات با همدیگر قطع نمی شود. به دلیل ارتباط فیزیکی واحد های مورد تفکیک آثار حقوقی مشترک آن ها تحت عنوان مشاعات به وجود نخواهد آمد. انجام تفکیک آپارتمان به کارشناس نظام مهندسی سپرده می شود.

پیش تفکیک آپارتمان

در صورتی که قصد انجام معامله واحد های آپارتمانی را قبل از اتمام ساخت آپارتمان داشته باشید لازم است پیش تفکیک آپارتمان انجام شود. تا در نتیجه با تعیین مساحت و متراژ دقیق هر واحد انجام معامله با اطمینان بالا ممکن باشد

برای انجام پیش تفکیک آپارتمان مراجعه خصوصی به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی ضروری می باشد. این متخصص به جهت انجام پیش تفکیک آپارتمان برداشت از واحد های آپارتمانی را انجام خواهد داد و سپس ترسیم نقشه پیش تفکیک آپارتمان برای هر یک از واحد های آپارتمانی انجام می شود.

تهیه نقشه پیش تفکیک برای تعیین مساحت

بسیاری از معاملات آپارتمان در سطح شهر قبل از پایان ساخت و ساز و در حین ساخت انجام می شود به این گونه معاملات پیش فروش می گویند. و از آنجایی این مرحله ساخت آپارتمان تکمیل نشده است بنابراین مساحت دقیق آن مشخص نیست. و در صورتی که معامله انجام شود ممکن است خریدار یا فروشنده ضرر کنند.

زمانی انجام معامله با اطمینان بالا ممکن می باشد که مساحت دقیق هر واحد معلوم باشد. در نتیجه به جهت معلوم نمودن مساحت دقیق هر واحد لازم است پیش تفکیک آپارتمان انجام شود.

همان طور که گفتیم پیش تفکیک را باید با مراجعه به کارشناس رسمی دادگستری به انجام رسانید تا مساحت با دقت بالا به دست بیاید. پس خریدار و فروشنده می توانند به این شخص مراجعه کنند تا بتوانند این معامله را با مساحت دقیق انجام دهند.

کارشناس برای انجام پیش تفکیک آپارتمان از همه واحد ها و همچنین قسمت های مشاعی با دستگاه های دقیق اندازه گیری می کنند. و بعد نقشه مجزا از هر طبقه تهیه خواهد شد و در آن مساحت دقیق هر واحد درج می شود. و که در نتیجه معامله با اطمینان بین طرفین معامله انجام خواهد شد. با انجام این معامله هیچ یک از طرفین معامله متضرر نخواهند شد. همچنین هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه طبق تعرفه ای مشخص می شود.

تهیه نقشه پیش تفکیک برای تعیین مساحت

تهیه نقشه پیش تفکیک برای تعیین مساحت

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

امتیاز نداده اید؟! اولین نفر باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما